naar bouwonderneming >>

MODULAIR

Systeemwanden en -plafonds

Met systeemwanden en plafond maakt u in een handomdraai de indeling voor uw kantoor of andere werkomgeving. Vrijwel elke uitvoeringen is mogelijk. Gipswanden, wanden met vinylbekleding, melamine, of gelakt staal. Ook wanden opgebouwd uit glas zijn uitvoerbaar in diverse glassoorten. De systeemwanden kunnen voorzien worden van kozijnen en afgemonteerde deuren. Ook de deuren zijn leverbaar in diverse afwerkingen.

 

Wanden

aanbouwen

Wanden ter indeling.

Snel een nieuwe ruimte binnen uw kantoor? Wat is er eenvoudiger dan een systeemwand. In combinatie met vloer en muur semi-permanent te plaatsen. Nadat de bouw ondernemening zijn werk gedaan heeft kan de ruimte worden ingedeeld door middel van syteemwanden. Van gips tot glas en metaal. Alles is mogelijk.

Plafonds

Contact

verlaagd, naadloos en gebogen

Of het nu gesloten, naadloze, gebogen of systeemplafonds zijn, wij kunnen uw ruimte op de juiste manier afwerken. Sfeervol en zakelijk kunnen daarin prima samen. Ook op het gebied van brandveiligheid en akoestiek kunnen we vooraanstaande producten leveren. Wij kunnen u adviseren op maat.

Overige

Contact

andere bouwvragen?

Naast systeemafbouw heeft van Gorkum ook een bouwonderneming. Wij zijn dus in staat zowel ruwbouw als afbouw voor u te realiseren. Alvorens wanden en plafonds worden geplaatst kunt u onze bouwondernemening inzetten voor de realistaie van nieuwbouw, aanbouw, opbouw of verbouw. Van idee tot complete opgeleverde bouw. Naar van Gorkum bouwonderneming.